Om de laatste nieuwe trends te spotten gaan wij naar beurzen in Milaan, Rome, Parijs,

en natuurlijk ons eigen Amsterdam.

Zie hieronder een greep van ons merken aanbod uit onze herencollectie.

KARL LAGERFELD

 

 

Het merk is een balans tussen tijdloze klassiekers en jeugdige, glamoureuze, speelse items onder de creatieve leiding van fashion icoon Karl Lagerfeld.

Cavallaro

De geschiedenis van Cavallaro Napoli begint in 1999, het jaar waarin Giuseppe Cavallaro zijn eerste zijden dassen importeerde vanuit Napels. In een klein atelier bij het centrum van Napels ontwierp hij zijn eigen dassencollectie die hij verkocht aan collega’s, vrienden en familie. Met zijn oog voor detail en kwaliteit, was de collectie een instant succes.

Antony Morato

Antony Morato biedt zelfbewuste en modebewuste heren de kans om hun persoonlijkheid volledig uit te dragen middels de kleding en accessoires van dit Italiaanse merk.

 

Naast kleding presenteert Antony Morato ieder seizoen een collectie schoenen, zonnebrillen, riemen en sjaals. Antony Morato is kenmerkend voor jong, stijlvol, ongedwongen en bijdetijds.

 

In één woord samengevat, eigenwijs.

Blue Industry

Be part of the Blue story

 

Blue Industry richt zich op de man die zowel formeel als informeel door het leven gaat. Het hippe merk kan gecombineerd worden met een stoere kapotte jeans of juist met een nette pantalon. Voor welke look je ook gaat, Blue Industry heeft de juiste artikelen met een clean look!

GENTI TRUE STRAIGHT IN YOUR FACE

Het merk Genti staat voor de ultieme mix van clean chic en casual sportswear. Het merk werd geintroduceerd in 2004.

Innovatieve styling, speciale materialen en hoogwaardige productie. Complete collectie voor de moderne man, polo's, shirt, blazers, overhemden etc.....

Brings you whats new before you know it!

7 For All Mankind

 

 

Het Amerikaanse denimlabel staat bekend om zijn heerlijke pasvorm, mooie wassingen, stijlvolle designs en voelen aan als een tweede huid. Het jeanslabel produceert elk seizoen weer prachtige jeans die horen bij het huidige modebeeld.